Basisherstel

Is uw laptop of computer erg traag of loopt het voortdurend vast en functioneert het niet meer naar behoren? Dan is een basisherstel noodzakelijk. Dit betekent dat er wordt gekeken naar de oorzaak van o.a. de traagheid van uw laptop of computer.

€45,-

Mediumherstel

Staan er opeens allerlei programma’s op uw laptop of computer die u zelf niet geïnstalleerd heeft? Of doet uw Wifi of bluetooth het opeens niet meer? Of herkent uw computer of laptop niet als u er een USB instopt? Dan is een mediumherstel noodzakelijk. Alle onnodige programma’s zullen worden gewist en uw laptop of computer zal door middel van een virusscanner worden gescand. Mediumherstel is basisherstel met een zoektocht naar de bovenstaande problemen.

€65,-

Hardherstel

Functioneert uw Windows niet meer optimaal? Krijgt u allerlei foutmeldingen en codes op uw laptop of computerscherm? Of bent u opeens uw bestanden kwijt? Dan is het noodzakelijk om een onderzoek te doen naar alle schadelijke virussen op uw laptop of computer. Ook zal er een registratiesleutel plaatsvinden zodat uw Windows weer schoon is en weer goed functioneert. Hardherstel is basisherstel + mediumherstel incl. onderzoek naar zware virussen (die dieper in uw hardware verstopt zitten).

€75,-

Volledigherstel 

 Ziet u een blauw beeld op uw laptop of computerscherm en kunt helemaal niet meer in Windows komen? Dan is een compleetherstel noodzakelijk. Uw harddisk wordt gerepareerd en er wordt een compleet nieuwe schone Windows op uw laptop of computer gezet. Dit betekent dat ook de nieuwe drivers en standaard programma’s die u nodig heeft er op wordt gezet zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw laptop of computer.

€95,-

Upgrade

Heeft u opslag/ruimte tekort op uw laptop of computer? Dan moet er een andere harde schijf in zodat uw opslagcapaciteit vergroot wordt.

Is uw computer te langzaam, dan kunnen wij meer geheugen in uw computer plaatsen, zodat uw computer meer programma’s aan kan.

Wilt u op betere kwaliteit gamen? Dan kunnen wij uw videokaart vervangen.

Prijs op aanvraag